Karja Pagari 25.juubelipidu
Karja Pagar – Saaremaa käsitööleibade tootja – sai 8. mail 25-aastaseks! Sel puhul kutsusime Karja külla endised ja praegused töötajad, koostööpartnerid ja lihtsalt meie leiva sõbrad. Võtsime tehtu kokku, tunnustasime tegijaid, maitsesime uut ja põnevat Merepäevade kalaleiba, mis leivasöpradele väga meeldis ja millele peakokad andsid hitihoiatuse. Tegemist on kohaliku koostööprojektiga, kus suitsukala tuleb Farmare Kalast ning maitset aitas wakame vetikaga paika timmida peakokk Alar Aksalu ja Merepäevade tiim. Nii et selleks suveks on üks tummine ja saaremaine amps ootel – hoiame kursis, kus ja millal pakutakse.
Lisaks maiustasime kringli ja töötajate kingitud üllatustordiga, janu kustutasime kõrvaltootmisest tuleva Öuna käsitöölimonaadiga, meenutasime naljakaid seiku, kohtusime vanade tuttavatega, kuulasime head muusikat, vaatasime tantsuetendust ja tundsime end hästi.
Muusik ja saarlane Andre Maaker oli kokku pannud “Posirose lood ja laulud”. Kas teadsid, et Posirose leiva nimi tuleneb sõnadest – porgand, sibul, rosin? Nii sai ka lugude valik selleks õhtuks maitsev ja kõrvu paitav.
Kaasa sai osta sooja, lahti lõikamata leiba, suviseks Kirde-Saaremaa avastamiseks Karja Seikluskaardi ning saata lähedastele postkaarte.
Täname kõiki, kes leidsid aega läbi astuda!