Mida pakkuda pidulikul õhtul, nagu täna, õhtusöögiks, mis võtaks vähe aega ja oleks teistmoodi? Pakume välja retsepte, mille aluseks rukkileib ja mis ilmunud Nami-Nami ja Toidutare retseptiveebides (ka pildid pärinevad mõlema keskkonna fotomeistritelt).
SOOLANE
- Räimepirukas leivapõhjal (ca 1 tund)
- Kilutrühvlid rukkileivaga (kuni 20 minutit)
- Leivakorbid köögiviljadega (ca 1 tund)
- Võileivatort (ca 40 minutit + külmas paar tundi)
- Kilutort kodujuustuga (ca 1 tund + külmas paar tundi tardumist)
- Kreeka stiilis võileivatort (ca 30 minutit + külmas paar tundi)
- Põdraliha, mädarõika ja lapijuustuga võileivatort
MAGUS
- Leivakreemitort pohladega (ca 1 tund)
- šokolaadi leivatort (10 minutit + paar tundi külmas)
- Mango-granadilli juustutort rukkileivapõhjal (ca 30 minutit + külmas paar tundi tardumiseks)
- Peenem leivakreem mustade ploomidega (ca 30 min)
- Kihiline magustoit rukkileivaga (ca 20 minutit)
- Lihtne leivavorm kondenspiimaga (ca 30 minutit)
- Riivleivakook kohupiima ja õuntega (ca 1 tund)
- Leivakook apelsinikreemi ja puuviljadega (ca 1 tund)
- Kodujuustu-mustikatort (40 minutit + vajab külmas tardumist)
- Muraka-juustukook rukkileivapõhjal (valmistamine 1h + vajab külmas tardumist)